Kaupan ehdot

Toimitusaika
Varastossa valmiina olevien tuotteiden toimitusaika on 3-10 työpäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on 1-4 viikkoa. Ota aina yhteyttä tilaustuotteiden kohdalla. Näin voimme varmistaa, että esimerkiksi lahjaksi tilattu tuote valmistuu ja toimitetaan ajallaan. Toimitusaikoihin vaikuttaa tuotteiden varastosaldot sekä tilaustuotteiden jono. Tilaustuotteet valmistetaan aina tilausjärjestyksessä.
___________________________________________________________
Vaihto- ja palautus
Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja vastata kunnoltaa uutta tuotetta. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. 14 päivän kuluttua tuotteita ei voi enää vaihtaa tai palauttaa. Palautuksen yhteydessä tarvitsemme aina kuitin suoritetusta ostoksesta.
Asiakas on aina vastuussa palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista. Muut toimituksesta aiheutuvat kulut eivät myöskään ole palautettavissa.
Mittatilaustuotteilla ja kustomoiduilla tuotteilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta!
Vaihdon tai palautuksen yhteydessä ota aina ensin yhteyttä sähköpostilla info@rajuleatherworks.com

___________________________________________________________
Palautusosoite
RAJU CREW
Mälkäsenkatu 8 
15700 Lahti
___________________________________________________________
Takuu
Jos tilaamasi tuote hajoaa nopeasti normaalissa käytössä, korjaamme sen sinulle ilman kuluja. Nahkan patinoituminen ja normaali kuluminen eivät ole takuukorjauksen alaisia. Takuu ei myöskään koske tuotteiden metallisia osia tai mekanismeja.
Jokainen tuote on käsinvalmistettu ja niissä näkyy käsityönjälki.
Jos takuuasioissa tulee jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä sähköpostilla!